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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha : |
03/10/2022 |
Actualizado : |
03/10/2022 |
Tipo de producción científica : |
Documentos |
Autor : |
INIA (INSTITUTO NACIONAL DE INVESTIGACIÓN AGROPECUARIA); UCTT |
Afiliación : |
UNIDAD DE COMUNICACIÓN Y TRANSFERENCIA DE TECNOLOGÍA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
INIA podcast: un nuevo canal de comunicación. |
Complemento del título : |
Actividades. |
Fecha de publicación : |
2022 |
Fuente / Imprenta : |
Revista INIA Uruguay, Setiembre 2022, no.70, p.108. |
Serie : |
(Revista INIA; 70). |
ISSN : |
1510-9011 |
Idioma : |
Español |
Contenido : |
INIA Podcast: un nuevo canal de comunicación para acercar al sector productivo los conocimientos y las tecnologías que INIA genera. Escuchalo en las distintas plataformas. Más información, acceda aquí: http://www.inia.uy/publicaciones-y-multimedia/INIA-Podcast/podcast |
Palabras claves : |
CANAL DE COMUNICACIÓN INIA; PODCAST. |
Asunto categoría : |
A50 Investigación agraria |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/16808/1/Revista-INIA-70-setiembre-2022-27.pdf
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Marc : |
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Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
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Origen
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Registro
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Volumen
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Estado
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Registros recuperados : 7 | |
2. | | CONDE, P.; ARIAS-SIBILLOTTE; VILLAMIL, J.J.; BRUZZONE, J.; BERNASCHINA, Y.; FERRARI, V.; ZOPPOLO, R.; VILLAMIL, J.; LEONI, C. It is feasible to produce olive oil in temperate humid climate regions. Frontiers in Plant Science, 27 November 2019, Volume 10, Article number 1544. OPEN ACCESS. Doi: https://doi.org/10.3389/fpls.2019.01544 Article history: Received: 12 June 2019 / Accepted: 05 November 2019 / Published: 27 November.
This article is part of the research topic: Proceedings of Olivebioteq 2018 – Olive Management, Biotechnology and Authenticity of Olive...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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3. | | CONDE, P.; GARCIA, C.; VILLAMIL, J.J.; IBÁÑEZ, F.; ZOPPOLO, R.; ARIAS-SIBILLOTTE, M.; PONCE DE LEÓN , I.; BORSANI , O.; GARCÍA INZA, G. The impact of irrigation on olive fruit yield and oil quality in a humid climate. Agronomy, 2022, vol.12, issue 2, e313. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.3390/agronomy12020313 Article history: Received 15 December 2021; Revised 4 January 2022; Accepted 11 January 2022; Published: 26 January 2022.
Academic Editor: José Casanova Gascón.
This article belongs to the Special Issue Plant Responses to Stress and...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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4. | | DIAS, C.S.; ARIAS-SIBILLOTTE, M.; TISCORNIA, G.; SEVERINO, V.; PASA, M.; HERTER, F.G.; MELLO-FARIAS, P.; CONDE, P. Low spring temperature may negatively influence olive yield. Australian Journal of Crop Science, 2022, volume 16, number 9, pages 1094-1100. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.21475/ajcs.22.16.09.p3602Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Treinta y Tres. |
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5. | | SÁNCHEZ-CALVO, B.; MASTROGIOVANNI, M.; SANTOS, M.; PETINGI, S.; CONDE, P.; ARIAS-SIBILLOTTE, M.; IBÁÑEZ, F.; TROSTCHANSKY, A.; RUBBO, H. Detection of nitro-conjugated linoleic acid and nitro-oleic acid in virgin olive oil under gastric conditions: relationship to cultivar, fruit ripening, and polyphenol content. ACS Food Science and Technology, 2022, Volume 2, Issue 4, Pages 673-681. doi: https://doi.org/10.1021/acsfoodscitech.1c00477 Article history: Received 28 December 2021; Accepted 22 March 2022; Revised 9 March 2022; Published online 5 April 2022; Published in issue 15 April 2022.
Corresponding author: Rubbo, H.; Departamento de Bioquímica and Centro de...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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7. | | WLASIUK, B.; RAMOS, S.; ARIAS-SIBILLOTTE, M.; LADO, B.; CABRERA, D.; RODRIGUEZ, P.; SEVERINO, V. Evaluation of different bud break promoters on 'Williams' (Pyrus communis L.) pear. [Conference paper]. Acta Horticulturae, February 2021, N°1303, p. 305-312. DOI: https://doi.org/10.17660/ActaHortic.2021.1303.43 Article history: Published 5 February 2021. In: Acta Horticulturae (ISHS) 1303: XIII International Pear Symposium, Montevideo, Uruguay. Conveners: Roberto Zoppolo, Danilo Cabrera. Editors: Roberto Zoppolo, Danilo Cabrera, D. Granatstein.Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 7 | |
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